0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Begejstret madanmelder: Nu ved jeg, hvorfor det er blevet en darling på Nørrebro

Både retterne og personalet er veloplagte. Men du skal skynde dig, hvis du skal nå igennem de syv serveringer på Café Stadion.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Marius Renner
Foto: Marius Renner

Med syv serveringer er der meget at tygge sig igennem på Café Stadion, når man kun har to en halv time.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Efter genåbningen af restauranterne, cafeerne og barerne for tre uger siden føles fredag og lørdag i København nu som den sidste aften i årtusindet. Byen er booket som aldrig før, og spisestederne forsøger at følge med, så godt de kan.

Hvor du tidligere kunne brede dig fire-fem-seks timer ud over den sidste del af en dobbeltseating, skal gildet nu overstås på bare to en halv time. For sidste udskænkning skal være kørt klokken 22, og klokken 23 skal sidste gæst være ude af vagten. Indtil der bliver meldt fuld genåbning, vil du derfor kunne stille uret efter, at gader og stræder klokken 20.30 sharp og igen klokken 23.00 bliver fyldt op af højstemte gæster, der fortumlede leder efter den fest, der ikke findes – de fleste lidt mere fulde, end de plejer, og hver og én trippende på jagt efter mere.

I denne nye verdensorden løber branchen hurtigere end nogensinde før, og der er akut mangel på tjenere og kokke. Jeg skal ærligt sige, at jeg på 20. år som flittig restaurantgæst aldrig har set noget lignende. Vi skal alle sammen have det hele på den halve tid, og tjenerne er mere travle, end rimeligt er.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere