0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Lykkelig madanmelder: Han har skabt det sted, man ikke anede, at København stod og manglede

Håndværket hos Silberbauers Bistro i Jægersborggade er knivskarpt, stemning og mad løssluppen, og muslingerne dulmer alle længsler.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Valdemar Ren
Foto: Valdemar Ren

Muslingerne på Silberbauers Bistro blev serveret som østers og med aioli i Manfreds tidligere lokale, der igen er fuld af liv og nu også ternede duge.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg havde kredset omkring Silberbauers Bistros instagramkonto som en 4-årig om slikskålen. Jeg havde igen og igen læst menukortet, kigget på vinene, på retterne og fantaseret om især én servering med blåmuslinger og aioli, der nærmest blev selve følelsen af alt det, jeg havde længtes efter under nedlukningen.

Ingen kunne jo leve op til de forventninger.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu