0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

5 hjerter: Sådan har jeg aldrig fået en cowboytoast før. Men den var vidunderlig

Den nyåbnede restaurant Connection by Alan Bates er en dekadent, intim og tryg vej tilbage til et liv på restauranterne.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

Cowboytoast a la Alan Bates: På en karamelliseret brioche var der lagt et generøst stykke frossen kyllingeparfait, dryppet med 35-års balsamico og toppet med australske trøfler.