0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Politikens madanmelder: Den fortryllende placering er hele turen værd

Traktørstedet Pomle Nakke har store ambitioner, og det lykkes til dels at indfri dem, selv om niveauet er ret svingende. Heldigvis ligger Falster-restauranten underskønt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Udsigten fra Pomle Nakke er fænomenal.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sig ordene: Pomle Nakke.

Hvilket ubegribeligt sammenrend af ord og lyde.

Lokalt hedder stedet tilsyneladende Pumle Nakke. Pummel er plattysk for et lille rundt brød, og det lille runde brød refererer til rullestenene, der er karakteristiske for området. Og altså navnet på det traktørsted på Falster, som bl.a. to tidligere ejere af Sticks’n’Sushi har valgt at kaste lokal kærlighed efter, og som på blot et år er blevet et gigantisk tilløbsstykke.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere