Vaniljemousse på fåremælk på timianolie og gederams.
Foto: Henriette Dæhli

Vaniljemousse på fåremælk på timianolie og gederams.

Anmeldelser

Fem hjerter: En middag på Jordnær i Gentofte er en fest af smagsindtryk og en udflugt værd

Restaurant Jordnær bør blive en øjeblikkelig succes, skriver Ibyens madanmelder.

Anmeldelser
FOR ABONNENTER

På Gentofte Hotel har makker- og ægteparret Tina Kragh og Eric Vildgaard sat sig for at skabe en gourmetrestaurant. Vildgaard har aftjent sin nynordiske værnepligt i tre år på Noma, før han og Tina Kragh mødte hinanden på Store Kro i Fredensborg, og nu har de altså fået fødderne under eget bord med Restaurant Jordnær.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce