0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

»Jeg hader sous vide. Jeg har bare stegt kødet«: Nyåbnet italiensk restaurant i Indre by byder på urimeligt lækker mad

Den tidligere souschef på Nomas lillebror 108 Riccardo Marcon har fulgt sin italienske mavefornemmelse og åbnet sin egen restaurant med pastaretter i topklasse og perfekt tilberedt vildsvin.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Barabba er opkaldt efter bibelens oprører og forbryder, der lod Jesus i stikken, og blev et symbol på det ateistiske menneske. Ligeså har Riccardo Marcon taget afstand fra syltede grøntsager, som var et udbredt element i retterne hos sin tid hos Nomas lillebror 108.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Det ligger bare ikke i min dna at sylte grøntsager«.

Riccardo Marcon har ellers en fortid på Nomas lillebror 108, hvor han er blevet trænet i at sylte og fermentere, så han kan gøre det i søvne.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce

IBYEN