Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Tilgangen er stadig nordisk, men der er passionsfrugt under den danske hummer og jalapeños i olien med purløg.
Foto: Finn Frandsen

Tilgangen er stadig nordisk, men der er passionsfrugt under den danske hummer og jalapeños i olien med purløg.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Anmeldelse: Ny chefkok får Studios nordiske michelinstjerne til at stråle i neonfarver

Kaffirlime er det nye nordiske, i hvert fald hvis du spørger Studios nye chefkok, Damian Quintana. Han blander nemlig nynordiske metoder og ingredienser med mere eksotiske smage fra resten af verden.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I de seneste år har København tiltrukket kokke fra hele verden, der har villet lære at lave mad på den nordiske måde.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

IBYEN