0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hvorfor nogensinde spise kød igen? Madanmelderen kaster 5 hjerter efter nyåbnede The Pescetarian

På The Pescetarian i Indre By laver de en af byens bedste menuer. Og så er den tilfældigvis vegetarisk.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

Nyåbnede The Pescetarian drives af folkene bag Marv & Ben. Og restauranten »rammer den lige i røven«, skriver vores anmelder.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Vi trak faktisk lod mellem menuerne.

Ikke fordi nogen af os er decideret uvenner med grøntsager. Mere fordi menuen med fisk og skaldyr lød som en vinder. Og okay, indrømmet: også fordi en HEL grøntsagsmenu kunne lyde lidt mode-hittepåsomt. Og så på en fredag aften efter uger med tre influenzabørn.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce

IBYEN