Hvad vil du helst: Drikke flade fyraftensbajere på et tilrøget lummert værtshus i Danmark eller sippe iskold bittersød spritz under en parasol i en solbeskinnet sidegade i Siena?
Ikke at man som sådan er tvunget til at vælge, men jeg har alle dage været misundelig på sydeuropæerne over deres evne til at nyde den nærmest hellige aperitivo-time. Den stund efter dagens arbejde, hvor man knapper skjorten op, hapser sig gennem forskellige håndholdte småretter og ellers skåler i et forfriskende glas vin eller en isafkølet drink, inden turen går hjemad.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Få det store overblik for 1 kr.
Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind