0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Begejstret anmelder: Lille italiensk bar på Nørrebro er det perfekte vandingshul til en sommer i Danmark

Nørrebro-darlingen Cicchetti har udvidet med en lillesøsterbar i nabolokalet. For min skyld må de gerne overtage hele blokken.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Den grønne og gule vægge med tilhørende gardiner bringer den italienske sol til Nørrebro, også på de grå dage.

Baranmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Baranmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvad vil du helst: Drikke flade fyraftensbajere på et tilrøget lummert værtshus i Danmark eller sippe iskold bittersød spritz under en parasol i en solbeskinnet sidegade i Siena?

Ikke at man som sådan er tvunget til at vælge, men jeg har alle dage været misundelig på sydeuropæerne over deres evne til at nyde den nærmest hellige aperitivo-time. Den stund efter dagens arbejde, hvor man knapper skjorten op, hapser sig gennem forskellige håndholdte småretter og ellers skåler i et forfriskende glas vin eller en isafkølet drink, inden turen går hjemad.

Vi er langsomt ved at komme efter det herhjemme. Heldigvis. Over de seneste år er der med vinbarernes indtog i byen bedre udvalg end nogensinde, når det kommer til muligheder for at vaske dagens sved af panden eller de silkebløde humaniora-hænder og vende storrumskontorets fortrædeligheder over et glas. Og på snackbaren Paradiso – en godt og vel seks måneder gammel aflægger til Cicchetti – går de benhårdt efter at skabe de bedste betingelser for at bringe det venetianske vandingshulskoncept bacaro til København. Og det lykkes dem.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts