0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Anmelder: Der er postet milliarder i projektet, og ambitionerne er skruet helt i vejret. Men ikke i baren

Trods en glimrende julecocktail føles det, som om nogen længere oppe i cheflaget ikke rigtig tør stole på bartendernes faglighed og på gæsternes nysgerrighed, skriver Ibyens baranmelder.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Valdemar Ren
Foto: Valdemar Ren

Aldrig har jeg set så meget marmor i et posthus, skriver anmelderen.

Baranmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Baranmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg er ikke den store gløggaficionado. Ja, så er det sagt. Decideret udansk. Undskyld.

Det er ikke sådan, at jeg ikke kan drikke det. Hvis kvaliteten er god, kan jeg ligefrem nyde det. Men jeg ville aldrig gå på bar og bestille en kop gløgg.

Til gengæld kunne jeg godt finde på endnu en gang at bestille den drink, som den maskeklædte mand bag hotelbaren i foyeren på Villa Copenhagen improviserede til mig, for det var den ultimative julecocktail. Og den slog varm rødvinssuppe med længder, selv om smagsuniverset trak tråde i samme retning.

Årets juledrink 2020, som jeg nu har døbt den, fik tyngde og krop fra krydret rye-whiskey fra det danske vestkystdestilleri Stauning, mens blandingen af både fransk (Dolin Rouge) og dansk (Bad Mouth Rosé) vermouth hev nelliker, aromatisk appelsinskal, kanelstang, tørrede solbær og kinabarkens mundvandsfremkaldende bitterhed ind i billedet. At væsken så lige blev toppet med dråber mandelbitter og en sky fra forstøveren med hjemmelavet surdejsbrødinfuseret whiskey, fik straks juleklokkerne til at ringe for mit indre øre.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter