Tre franskmænd har åbnet det, de selv kalder et ’viennoiserie og patisserie’ i en kælder i Hyskenstræde.
Altså et sted, hvor man kan bestille fransk bagværk og fine kager a la dem, man finder på Wiens konditorier.
Men den lille hule, der er indrettet med et langbord, bænke, små røde taburetter og flasker med pastelfarvet limonade på hylderne, byder på meget mere af det gode franske.
Blødkogt til perfektion
F.eks. en stor brunch (139 kr.) med fransk tilsnit, hvor de typiske små, tykke amerikanske pandekager er skiftet ud med crêpes af boghvedemel.
Derudover er der landskinke, et perfekt blødkogt æg, croissant, Nutella, marmelade, kage og rigeligt med godt brød – både hjemmebagt lyst brød med bid og saftig krumme og skiver af formidabelt friskbagt rugbrød med masser af kerner.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.
Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.
Prøv Politiken nuEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her