0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Fransk kælder forfører til topkarakter

Frenchy har et bankende hjerte for hjemmelavet og veltilsmagt mad.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Délicieux! Frenchy i Hyskenstræde laver franske delikatesser, som det er svært at holde nallerne fra.

Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Tre franskmænd har åbnet det, de selv kalder et ’viennoiserie og patisserie’ i en kælder i Hyskenstræde.

Altså et sted, hvor man kan bestille fransk bagværk og fine kager a la dem, man finder på Wiens konditorier.

Men den lille hule, der er indrettet med et langbord, bænke, små røde taburetter og flasker med pastelfarvet limonade på hylderne, byder på meget mere af det gode franske.

Blødkogt til perfektion
F.eks. en stor brunch (139 kr.) med fransk tilsnit, hvor de typiske små, tykke amerikanske pandekager er skiftet ud med crêpes af boghvedemel.

Derudover er der landskinke, et perfekt blødkogt æg, croissant, Nutella, marmelade, kage og rigeligt med godt brød – både hjemmebagt lyst brød med bid og saftig krumme og skiver af formidabelt friskbagt rugbrød med masser af kerner.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter