Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Avokadoen, der både gør sig i både det søde og det salte køkken med sin fede, cremede konsistens og neutrale smag, går igen i alle retter på Avobaren.

Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

5 hjerter til frokost på Frederiksberg: Når en vegetarisk bøf kan smage så godt, så luk hver en stald i Danmark!

Nyåbnede Avobaren på Frederiksberg specialiserer sig i den grønne frugt og serverer avokadoburger, avokadomousse og avokadohollandaise.

Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Et barn på bar? Et oplagt match i denne uges cafékontrol, hvor Avobaren står for tur. For mit barn på 11 er underlagt tidens avokado-craze. Hun spiser dem til morgenmad sammen med fintskårne blommer, hun pakker dem i skoletasken som en snack til frikvarteret, hun tegner dem, og hun har avokadosokker på fødderne.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Jens Hjalte Løgstrup

Hvad er det, der er rød som en Ferrari og kører på skinner?  En skinnecykel mellem Allingåbro og Randers

Nye grønne vaner eller grøn likør?  Læserne kommer med deres bedste tip til Midt- og Østjylland

Siden nonnerne forlod slottet i kølvandet på et mystisk dødsfald, er det blevet omdannet til pensionat og hotel

Morten Langkilde

Tag på underjordisk safari i Jylland

Eva Holtegaard-Kasler

Smagsoplevelser i Djursland:  Spis tang, vegetarisk eller traditionel dansk mad

Jens Hjalte Løgstrup

Sæt smartphonen på lydløs, og snup en dag 'alene' i den midtjyske vildmark