0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Anmelder: Når du er tung i hovedet og craver fedt, salt og mayo, er kælderbaren her et godt bud

Navnet Crisp siger det hele, for Nørrebros ny fastfoodbar specialiserer sig i sprødhed. Og hitter med saftig, knasende sprød kylling, skriver Ibyens anmelder.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Valdemar Ren
Foto: Valdemar Ren

Crisp på Fælledvej.

Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Undskyld mig, men jeg har altid syntes, det var noget uciviliseret, når Kramer i ’Seinfeld’ vadede rundt og åd kyllingebidder fra en spand.

Så jeg har tit betakket mig for at gå ud og få nuggets, de panerede friturestegte kyllingebidder, som fastfoodkæden Kentucky Fried Chicken er blevet kæmpestor på at sælge i netop spandevis.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere

Læs mere