0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Anmelder: Når du er tung i hovedet og craver fedt, salt og mayo, er kælderbaren her et godt bud

Navnet Crisp siger det hele, for Nørrebros ny fastfoodbar specialiserer sig i sprødhed. Og hitter med saftig, knasende sprød kylling, skriver Ibyens anmelder.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Valdemar Ren
Foto: Valdemar Ren

Crisp på Fælledvej.

Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Undskyld mig, men jeg har altid syntes, det var noget uciviliseret, når Kramer i ’Seinfeld’ vadede rundt og åd kyllingebidder fra en spand.

Så jeg har tit betakket mig for at gå ud og få nuggets, de panerede friturestegte kyllingebidder, som fastfoodkæden Kentucky Fried Chicken er blevet kæmpestor på at sælge i netop spandevis.

Men efter at have smagt en version hos nyåbnede Crisp, der serverer fried chicken og nuggets af reelle stykker gourmetkylling og ikke af en industriel kødmasse, må jeg erkende, at de små hapsere kan noget. Kombinationen af et sprødt ydre og kyllingens saftige mørhed er lækker. Vil jeg spise det igen og igen eller i spandevis? Næppe, men som en snack eller lidt tømmermændsreparation er de virkelig tillokkende.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce