Win Butler & Co. turnerer stadig med albummet 'Reflektor', og der burde væremusikalsk spejlrefleks til en massiv Roskilde-koncert fra de canadiske kunstaktivister.
Foto: Eric Kayne/AP

Win Butler & Co. turnerer stadig med albummet 'Reflektor', og der burde væremusikalsk spejlrefleks til en massiv Roskilde-koncert fra de canadiske kunstaktivister.

iBYEN

Det skal Kim Skotte høre på årets festivaler: Sortsyn og passion antændes, når Arcade Fire går på scenen

Politikens musikanmeldere giver alle deres bud på årets bedste festivalkoncerter. Her filmredaktør og anmelder Kim Skotte

iBYEN

Michael Møller. 16.-17. juni. Komos Festival

Foto: Mathias Christensen

Folkemusik hører ikke længere til på landet. Unge musikere tager den traditionsbundne musik med ind i  storbyens hjerte og forløser den på nye måder. Komos Festival lader Kongens Have levere græs under en række bands fra ind- og udland. F.eks. Michael Møller & Foreign Land, hvor en af dansk musiks mest intense sangere og sangskrivere kaster sig over folkemusikken – på sin helt egen måde.

Arcade Fire. 1. juli. Roskilde Festival

Sommerens festivaler er en målestok for, hvilke af gårsdagens varmeste navne der stadig har gløden. Er det fortsat Radiohead? Eller er det Arcade Fire, som bedst kan få ild i faklen, når sortsyn og passion skal antændes? Win Butler & Co. turnerer stadig med ’Reflektor’, og der burde være musikalsk spejlrefleks til en massiv Roskilde-koncert fra de canadiske kunstaktivister, der skyr det lunkne som pesten.

The National. 12. aug. Haven Festival

Foto: Peter Klint

Det oplagte slagnummer på den nye Haven Festival, hvor bandbrødrene Dessner er blandt initiativtagerne. Koncerten bliver den første, The National giver efter udgivelsen af bandets første album siden ’Trouble Will Find Me’ fra 2013. ’Elektronisk’, ’matematisk’, ’sært’ er nogle af de kodeord, der er sluppet ud. Hvilket kunne lyde som en beskrivelse af den seneste fra Bon Iver, der på Haven giver sin første danske koncert siden 2012.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce