Mor vil helst danse salsa i VerdensKulturCentret, far vil gerne spille basket og datteren Sarabi vil helst bare i svømmehallen, når det bliver weekend.

Mor vil helst danse salsa i VerdensKulturCentret, far vil gerne spille basket og datteren Sarabi vil helst bare i svømmehallen, når det bliver weekend.

iBYEN

Børnehjørnet: Familien Kiros Haile giver dig tips til en weekend med barn i København

Det er ikke altid, at cafébesøg med barn er sjovt. Men på Nørrebros Kimia er det. Her kan man drikke te, spise kage og spille backgammon med hjemmelavede børneregler.

iBYEN
FOR ABONNENTER

Salsa og basket. »Jeg danser salsa, og det gør jeg hver søndag i VerdensKulturCentret på Nørre Allé hos en frivillig organisation, der hedder Salsa4Water. Det koster 60 kroner per gang og 40 kroner for studerende. Og det er rigtig undervisning, men på frivillig basis, og så går pengene til et rent drikkevand-projekt i Etiopien. Der er Sarabi også tit med. Man kan godt komme ind fra gaden, for undervisningen er på forskellige niveauer. F.eks. er timen klokken 12 for nybegyndere, og så bliver det mere avanceret, som eftermiddagen skrider frem. VerdensKulturCentret er i det hele taget et sted, vi bruger meget aktivt som familie. Der er mange udstillinger, arrangementer og koncerter dernede, og der er også en café. Det er et meget dejligt sted at bakke op om. Alle lande og kulturer er repræsenteret dernede. De havde for eksempel også en fotoudstilling for nylig, der hed ’I am not my hair’ med afrikanske frisurer. Simon spiller basket i løbet af ugen, men i weekenden vil han gerne ud at se kampe og turneringer i Nørrebrohallen. Der tager Sarabi også indimellem med«.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce