0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Madanmelder: Wauw! Det må være coronakrisens ukronede takeaway-konge

Politikens madanmeldere spiser sig igennem coronakrisen og anbefaler den bedste takeaway lige nu.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Marchal (pr)
Foto: Marchal (pr)
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg elsker d’Angleterre. Et af de få steder i landet, der for alvor skider janteloven et stykke og går all in på larger than life med guldkant på. Hvor mænd med høje hatte åbner døren for dig, hvor du til hver en tid vil være hysterisk underdressed, og hvor kronprinsen sidder i hjørnet og spiser pighvar. ​

Når man i al sin ophøjede, hvidkalkede vælde fylder landskabet, som Hotel d’Angleterre gør det på Kongens Nytorv – og har gjort det i små 300 år – bliver maden på Marchal, d’Angleterres 1-stjernede michelinrestaurant, også nødt til at være ... ophøjet.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

IBYEN