2020 blev af gode grunde ikke noget stort madår, men det lader til, at der er håb for fremtiden.
Nu melder spørgsmålet sig så: Hvilke gastronomiske eventyr skal vi ud i? Hvilke madtrends skal vi kaste os over i 2021, nu hvor vores ildelugtende surdej alligevel er kravlet ud i bunden af køkkenskabet?
Det spår vi om i denne udgave af Ibyens Spiseseddel. Inden vi når så langt, runder vi dog lige en bunke andre gode tips til gastronomisk udfoldelse og overlevelse.
Østers og champagne. Smag lige på det. Altså bogstaveligt talt. Kan I fornemme synergien?
Det kan de tilsyneladende inde på Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet, for her publicerede en række danske forskere i slutningen af 2020 et studie, der undersøger og beskriver, hvorfor lige netop disse to komponenter bare passer så godt sammen.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Bliv en del af fællesskabet på Politiken
Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Prøv nuEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her