0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ibyen guider: Her kan du bestille takeaway til nytårsaften. Men gør det i god tid

Læg grydeskeen, så du i stedet kan hæve glasset (og ryslen)!

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
PR
Foto: PR

Frederik Bille Brahe – der står bag Atelier September, Apollo og SMK Kafeteria – tilbyder ligesom en række andre af byens kokke takeaway til din nytårsaften.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Vil du slippe for de værste fedtpletter på festtøjet, kan du overveje at få restauranterne til at gøre det hårde arbejde i køkkenet på årets sidste dag.

I den anledning guider vi her til en håndfuld nytårstakeawaymenuer fra en række af hovedstadens restauranter. Fra det halvbillige ($) til det dyrere og mere luksuriøse ($$$).

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

IBYEN