Senere på måneden - helt konkret 21. april - vil du igen kunne sidde på cafeer og restauranters udendørsområder og spise frokost i solen (såfremt den faktisk skinner, selvfølgelig). Først fra 6. maj må restaurantionerne igen åbne for den indendørs servering.
Men hvordan de præcise regler bliver, er endnu ikke offentliggjort. Skal du som gæst have gyldigt coronapas med? Hvor lang afstand skal der være mellem bordene? Og hvor længe må spisestederne holde åbent?
Mens brancheorganisationen Horesta presser på for klarhed om, hvilke betingelser restaurationerne skal åbne under, kan Erhvervsministeriet endnu ikke meddele, hvornår de endelige restriktioner meldes ud, oplyser ministeriet til Ibyen.
Vi har spurgt to af byens restauratører og en caféejer, hvilke håb og forventninger de har til den kommende genåbning.
Medejer af restauranterne Maison, Pluto, Gorilla, Barabba, m.fl.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.
Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.
Prøv Politiken nuEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her