Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

BAR. »Vores gård var ikke blevet efterladt i en tilfredsstillende stand. Der var stearin over det hele og spildt skrald«, lyder det fra Kunstforeningen Gl. Strand, der lagde lokaler til baren.

BAR. »Vores gård var ikke blevet efterladt i en tilfredsstillende stand. Der var stearin over det hele og spildt skrald«, lyder det fra Kunstforeningen Gl. Strand, der lagde lokaler til baren.

Byliv

Det bar' supertræls: Jydebar lukker en uge efter åbning

Det humoristiske jydekoncept blev varmt modtaget på de sociale medier for nylig, men nu er de allerede hjemløse.

Byliv

Der er trælse nyheder fra initiativtagerne bag jydebaren 'Det Bar Træls' i det indre København. Den nyopstartede bar på Gl. Strand må allerede lukke.

Det er ellers kun én uge siden, at baren kunne byde jyder, københavnere og turister velkommen for første gang i deres lånte lokaler i Kunstforeningen Gl. Strands gule gård.

LÆS MERE

Men nu må baren på jagt efter et nyt sted, hvor de kan servere jysk muld i cocktail-form. Det meddeler 'Det Bar Træls' i en statusopdatering på Facebook, hvor man har tildelt sig selv humøret 'føler sig træt af det hele'.

»DET BAR SUPER TRÆLS!«, starter statusopdateringen.

»Vi er super kede af at måtte meddele, at Det Bar Træls er blevet lukket af Kunstforeningen Gl. Strand. De vil ikke låne os lokalet mere. Vi kom i medierne med vores dejlige koncept, og det blev ikke modtaget med samme glæde alle vegne. Vi arbejder benhårdt for at finde alternativer, men må erkende at det ikke er let«.

Gl. Strand: Vi gad ikke rydde op efter dem

Ifølge Gl. Strands kommunikations- og sponsorchef, Pernille Wahlgren, havde parterne lavet en aftale om en prøveweekend. Og visse ting i kontrakten blev ikke overholdt, mener Gl. Strand, der ikke gad at rydde op efter festerne. Derfor stopper de samarbejdet efter en evaluering.

»Vores gård var ikke blevet efterladt i en tilfredsstillende stand. Der var stearin over det hele og spildt skrald. Vi har vores gæster at tænke på, fordi vi skal jo også holde åbent næste dag, og der skal det gerne se nogenlunde ordentligt ud«, siger Pernille Wahlgren.

»Vi ønsker dem alt held og lykke, for det er et helt fantastisk koncept, de har, men vi følte simpelthen ikke, at vi kunne lægge hus til det alligevel«.

Det er eventbureauet Get The Event og konceptet Rocktails, som blandt andet stod bag Verdens Største Gin Tonic under Distortion, der har igangsat 'Det Bar Træs'.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce