0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Bryggeriet To Øl hyrer Michelinkok til ny Nørrebro-restaurant

Ung kok skal stå i spidsen for den ambitiøse restaurant Spontan i Tapperiet Brus på Guldbergsgade.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Pr-foto
Foto: Pr-foto

Farverigt. Den unge chefkok Christian Gadient har CV'et og farvepaletten i orden - her ses en af hans tidligere retter 'Blueberry'.

Byliv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Byliv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Nomade-bryggeriet To Øl får fast adresse, når de til maj åbner det 750 kvadratmeter store øl- og madmekka under navnet Tapperiet Brus på Guldbergsgade på Nørrebro.

Her skal der brygges øl og øko-sodavand i store mængder, og fra starten har ambitionen været, at der i de samme lokaler skal åbnes en restaurant.

Nu er disse planer rykket et skridt nærmere mod virkeligheden, for i dag kan bryggeriet til Ibyen afsløre, at bryggerne har rekrutteret Michelinkokken Christian Gadient til at stå i spidsen for restauranten Spontan.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

IBYEN