Om du har spildt dine penge på kølig rosé eller ditto ouzo – eller du egentlig ikke rigtig ved, hvad de er brugt på – ja, så er en ting sikker: august er sommerens svar på januar, og pengepungen er lige så slank, som maveskindet var før ferien.
Og det er bare branddårlig timing, når Copenhagen Cooking starter lige om lidt.
Altså bevares, det er da dejligt for dem, der lige kan betale 900 kroner for en michelin pop-up middag under Knippelsbro, men for alle os andre dødelige er det jo mindre interessant. For ikke at sige drøntrist.
Du kan selvfølgelig vælge at købe en billet til Food District, som koster 75 kroner i forsalg. Dog er der ingen decideret mad inkluderet i prisen, men er der ikke altid smagsprøver sådanne steder, og kan man ikke også nemt gå to gange?
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Deltag i debatten nu
Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her