Kast. Der er fransk stemning i den nye boulebar.
Foto: Andreas Raun Arneberg/Bitchslap Magazine

Kast. Der er fransk stemning i den nye boulebar.

Byliv

København får et 2-etagers boule-paradis med planter, gynger og grus en masse

På Nørregade er en fransk indendørs pétanque-park – og restaurant – rykket ind.

Byliv

Fik du ikke spillet nok pétanque henover sommeren? Hvis overhovedet noget?

Bare synd for dig, for sommeren er i den grad slut.

Men måske er der alligevel håb.

For torsdag 6. oktober slår Boulebar, der har fungeret som pop-up restaurant i Carlsberg, dørene op i deres nye faste lokaler i Nørregade. Og her er tale om 2 etager tætpakket med grønne planter, grusbaner, gynger, street art på væggene, oliventræer, citrusplanter og pergolaer, grusstier og sågar en vandpost.

Og ja. Det er indendørs.

1450 m2 ala Marseille

Boulebar er nemlig en restaurant, men dedikeret til det franske spil pétanque (hvor man kaster med stålkugler på en grusbane og prøver at ramme en mindre kugle), og derfor er restauranten indrettet som en fransk park.

I alt 1.450 m2 har fået en makeover ala Marseille, og foruden parkstemningen er også enkel, fransk mad og kølig Pastis rykket ind i lokalerne på Nørregade, hvor Daells Varehus tidligere huserede.

»Boulebar handler om friheden til at slippe tøjlerne og bare være sammen over et spil pétanque, et måltid mad eller bare et glas pastis. Det er ganske enkelt det, alle vi bag Boulebar selv elsker og det fællesskab, vi gerne vil indvie vores gæster og venner i «, lyder det fra restaurantchefen Kasper Miller.

Selve spillebanerne er lavet med fire slags forskellige grus, som giver forskellige udfordringer i pétanquespillet - importeret fra fire forskellige steder i verden, naturligvis.

For de små størrelser byder Boulebar på børnearrangementer kaldet Petite Pétanque, som kombinerer gratis pétanqueskole og vafler (bl.a. i efterårsferien), mens de voksne kan dyste om søndagen til ’Sunday Gameday’, som betyder vafler ad libitum og fri petanque for 100 kroner pr. person.

Boulebar. Nørregade 18 (Hotel Skt. Petri). Facebook.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce