Foto: Joachim Adrian (arkiv)
Byliv

Christiania inviterer til reggaefestival med jamaicanske gæster

Fredag 11. august skrues der op for reggaen, når bl.a. jamaicanske Chronixx indtager scenen i Den Grå Hal og sætter gang i dansegulvet.

Byliv

Med navne som Chronixx og Macka B på programmet er der ingen tvivl om, at der er dømt reggaefest, når Den Grå Hal på Christiania fredag 11. august åbner dørene til en festlig aften.

Aftenen skydes i gang kl. 19 med dj's som  danske Skyjuice Sound, Tung Torsdag, svenske Million Vibes og Nuh Linga mens Macka B og Chronixx optræder med koncerter.

Aftenen fortsætter i højt tempo frem til kl. 02.00 og byder foruden det musikalske program også på jamaicansk mad og drikke. En billet koster 290 kr. og kan købes her.

Reggaestjerner fra Jamaica og England

Det er ikke tilfældigt, at netop Chronixx fra Jamaica spiller reggae. Reggae er nemlig en musikgenre, der blev udviklet i Jamaica gennem 1960'erne og inkluderer undergenrer som roots og dancehall.

Kl. 23.30 skrues der op for den jamaicanske stemning, når Chronixx med sit band ‘Zinc Fence Redemption’ indtager scenen i Den Grå Hal. Chronixx er især kendt for numre som ‘Smile Jamaica’, ‘Here Comes Trouble’ og ‘Who Knows’ og udkom med debutalbummet ’Chronology’ i juni 2017. Mon ikke aftenen også byder på et par numre fra denne plade?

Også Macka B kommer forbi, når han sammen med sit band 'Roots Ragga' indtager scenen kl. 21.

Macka B er en af Englands mest indflydelsesrige reggae- og dancehall-artister, og han er særlig kendt for sin grove, karakteristiske vokal.

Christiania reggae fest 2017. Den Grå Hal, Christiania, Refshalevej 2, Kbh. K.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce