Foto: Miriam Dalsgaard (arkiv)
Byliv

Ingen Slukker The Stars: Suspekt runder året af med ekstra-koncert i Vega

29. december kan du få hoppet og danset juleflæsket af, når de tre hiphoppere fra Albertslund giver årets sidste Suspekt-oplevelse i Store Vega. Billetsalget starter i dag.

Byliv

Da Suspekt i februar udgav deres sjette album '100% Jesus', gik der ikke forfærdelig lang tid, før samtlige koncerterbilletter til den dertilhørende turné blev revet væk.

Rune Rask, Andreas Bai-Duelund og Emil Simonsen, de tre herrer bag den snart 20 år gamle vestegnstrio, har dermed i løbet af året spillet for fulde huse i både Aarhus, København og Aalborg. Og netop på grund af den store efterspørgsel, har de besluttet at give en ekstra koncert i år - nærmere bestemt 29. december i Store Vega.

»Vi glæder os sindssygt meget til at komme ud på de danske spillesteder igen. Det er altid en fornøjelse at komme ud på de danske landeveje - det er der, Suspekt blev skabt, og der, vi hører til, hvilket også er grunden til, at vi betragter os selv som spillemænd i ordets egentlig forstand«, lyder det fra Emil Simonsen i en pressemeddelelse.

Suspekts koncerter har været kendt for at skabe virak med nøgne dansende nonner, slavedrenge og shots serveret i stilletter. Derfor er det aldrig til at vide, hvad de tre Albertslund-drenge kan finde på på scenen.

Suspekt. Fredag 29. december 2017 kl. 21:00, Store VEGA, Enghavevej 40, Kbh. V. Billetter kan købes her.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

IBYEN