BILLIGBAR. Pistoler og Coke serverer udvalgte dage om ugen Mojitos til kun 35 kroner.
Foto: Annegerd Kristiansen

BILLIGBAR. Pistoler og Coke serverer udvalgte dage om ugen Mojitos til kun 35 kroner.

Guider

Guide: Drik dig i hegnet for en hund

Ibyen.dk viser vej til steder, hvor drikkevarepriserne er helt i bund.

Guider

På byens bodegaer kan man altid drikke sig ned for næsten ingenting.

Men er er du ikke lige i det brune hjørne, er der masser af andre steder, hvor de våde varer er billige, og anlægget byder på andet end John Mogensens greatest. Ibyen guider til steder, hvor du kan drikke dig fuld for en hundredlap.

Australien Bar
Australien Bar - bedre kendt som A-bar - har siden engang i 1990'erne været yndlings hang-out for et især lidt yngre publikum. Det skyldes ikke mindst, at der altid er tilbud på fem flaskeøl eller 10 shots for 100 kroner.

LÆS ARTIKEL

Baren er indrettet med krokodiller, skilte med koalaer og andet australsk merchandise, og fordi den ligger i kælderlokalerne under Krasnapolsky omtaler den gerne sig selv som 'Down Under'. Stedet råder over syv poolborde, og hver weekend er der disko.

Australian Bar, Vestergade 10 i kælderen, 1456 København. Poolbaren har åbent søn-ons 18-02, tors-lør 18-05. Diskoteket har åbent tors-lør 23-05.

Billy Booze
I lokalerne, hvor spillestedet Lades Kælder plejede at ligge, er den selvudnævnte discountbar 'Billy Booze' netop ved at åbne. Baren, der kalder sig selv for Københavns svar på Jomfru Ane Gade, har brandet sig selv på at have faste lave priser på alt på drikkevarerkortet.

LÆS ARTIKEL

Præcis som i 'Gaden' i Aalborg kan du få en hel flaske Bacardi med sodavand eller juice til 350 kroner, mens en stor fadøl eller en vodka og juice koster 20 kroner. Og så er der naturligvis alskens shots for en tier.

Mens du drikker dig fuld, kan du spille både bordfodbold og Playstation eller tage en sving-om på dansegulvet, hvor der kun bliver spillet allemandshits. Stedet har også en erklæret regel om, at dj'en skal spille gæsternes ønsker inden for kort tid.

Billy Booze, Kattesundet 6, 1458 København K. Åbner på lørdag. Efter da åbningstider: man-ons 16-03, tors-lør 16-05.

Mini Bar
Hvis du går rundt og savner 1990'erne, kan du tage en smut forbi den nye bar Mini Bar i Gothersgade. Ideen med baren har ifølge ejerne været at lave et sted, der minder om en hjemlig før-fest. Der bliver kun spillet 90'er-hits, som alle kender, og hvis dansegulvet er fyldt, må man gerne danse på både stole og borde.

Fordi det hele helst skulle minde om en stor privatfest - der er plads til 200 mennesker - er baren selvfølgelig også billig. Hele torsdag aften og fredag og lørdag aften indtil kl. 23 koster en stor fadøl kun 19 kroner, mensr en Fernet Branca koster en femmer. Og så kan man få 10 Fisk shots eller 10 hårdtslående vodkaholdige slush ice shots for 100 kroner. Eller en flaske Asti for 125 kroner.

Mini Bar, Gothersgade 35, 1123 KØbenhavn K. Åbningstider: tors 20-04, fre-lør 20-05.

The Moose
Den lille bitte bar The Moose i indre by er rimelig nede på jorden. Alting er lidt slidt - inklusive det gamle elsdyrhoved, der hænger i forlokalet - øllene er billige, og der er nøgne damer på væggene, som man for øvrigt gerne må tegne graffiti på.

Tirsdag, torsdag og lørdag er der happy hour fra klokken 21 til syv om morgenen, hvor en fadøl koster 22 kroner og et shot koster omkring 14 kroner.

Popmusik er bandlyst fra The Moose, som i stedet selv mener, at de har byens bedste rock jukeboks, hvor du blandt andet kan høre Volbeat, Metallica og Kings of Leon.

The Moose, Sværtegade 5, 1118 København K. Åbningstider: søn-man 13-03, tirs-tors 13-06 og fre-lør 13-07.

Pistoler og Coke

Da hjørnebaren 'Pistoler og Coke' åbnede for et par år siden, undrede beboere på Vesterbro sig over navnet, som de blandt andet troede var en hentydning til bandekrigen.

Ifølge baren selv er navnet i virkeligheden titlen på en mexicansk film, som blev forbudt af censurmyndighederne, der også havde held med at brænde hver eneste kopi af filmen.

Instruktøren Escobar Maracon fik efterfølgende forbud mod af lave film og døde senere i en vådeskudsulykke - ironisk nok, da han forsøge at åbne en cola med sin pistol. Siden har mexicanske filmstuderende opkaldt en drink efter filmen, der består af tequila, coke og et lille drys sort krudt.

LÆS ARTIKEL

Ibyen har en meget stærk formodning om, at historien er løgn fra ende til anden, men den er meget sjov.

Udover løgnehistorier kan man få billige drikkevarer på 'Pistoler og Coke'. En flaske af barens bobler koster 150 kroner, torsdag er der mojitos til 35 kroner hele aftenen. Og om fredag kan man spille terninger om prisen på en cocktail fra 15-21 til en fem'er for hver øje på terningen.

Annonce

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Pistoler og Coke, Sundevedsgade 38, København V. Åbningstider: 20-02

PRØV OGSÅ

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

IBYEN