Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Foto: FALS SIMON
Guider

6 'amerikanske' diner-steder

Kyllingevinger, løgringe og pulled pork. Syndig mad fra over there.

Guider

En american diner emmer lidt af road trip.

Også selv om cyklen er det bedste transportmiddel i København.

Ibyen har fundet seks bud på den amerikanske diner. Som dog til en vis grad tager sig nogle europæiske friheder.

[ib-18334]
Her på Ibyen troede vi egentlig ordet Greasy Spoon skulle udtales med engelsk accent og tilbyde sjasket te (selvfølgelig med mælk i). Man kan da også opdrive en engelsk morgenmed med baked beans. Men bagmændene kalder stedet en american diner og det passer da også til det meste af menukortet. Inklusiv steak til morgenmad. Men hvad så med de der blåbær, det der skyr og den der æggekage??? Spis nu bare!

[ib-17713]
Modern American Diner hedder et nyt sted i Industriens hus. Det åbnede (lidt forsinket) fredag og tilbyder for danskere noget så eksotisk som steak til morgenmad. MAD vil hver dag fra 8-24 desuden tilbyde bagels, pecan pies og selvfølgelig burgere til 210 siddende gæster.

[ib-15411]
Engang var det Pasta Basta. Nu har Nose2Tail (kendt fra Kødbyen) etaberet stedet Nose2Tail The Diner i Valkendorfsgade bag ved Helligåndskirken. Her kan man få kyllingelår (drumsticks) af kyllinger fra Gråsten, BBQ spareribs med fritter og cole slaw og burger med hjemmelavet sennep og hjemmerøget bacon, for »bacon er godt for dig« for nu at citere menukortet, der ser totalt all american ud. Og så kan man i øvrigt også få fish 'n' chips (!)

[ib-5622]
[ib-2130]
Lunas Diner hører til på Christianshavn, vil christianshavnerne sige. Jo jo, men der er altså også en på Vesterbro lige ved Det Ny Teater. Begge steder kan man få hashbrowns og philly cheese steak. Det er dog også muligt at få både belgiske vafler og rugbrød med hønsesalat og selleri.

[ib-3138]
»Welcome to Real Rockabilly Food & Music«. Sådan står der på D Diners hjemmeside. Engang lå stedet på Vigerslev Alle. Nu er det Gammel Jernbanevej i Valby man med garanti ikke kan få hverken fish 'n' chips, selleri eller skyr! Til gengæld er der oceaner af kød og kulhydrater. Og så er der i øvrigt komplet thanksgiving menu til 395 ex. drikkevarer.

Er du mest bare ude efter burgeren? Prøv evt. de her steder.

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce