0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

I'm a KOMBO anbefaler: Restaurantcrawl og cocktails

I’m a KOMBO består af Bo Lindegaard og Lasse Askov. De er kokke, og har en fortid hos blandt andet Michelin-restauranterne Kokkeriet og Formel B.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Emil Eskesen
Foto: Emil Eskesen
Guider
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Guider
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Som I’m a KOMBO laver de catering, events og mad-design. De afholder middage under navnet 'The Social Act' cirka fire gange om året, og har desuden skabt menuer for take-away stedet 42Raw og Restaurant Congo.

I går åbnede de Nibble - en lille kiosk i Kødbyen der sælger mad-magasiner, og fungerer som køkken og kontor.

Her er deres bud på en spændende weekend i København:

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

IBYEN