0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Italiensk gelato og klassisk kæmpe-vaffel: Spis en is i forårssolen

Frugtsorbet, økologisk mælkeis eller 'pay-by-weight'-yoghurtis? Solen skinner, og det er tid til at nyde en is.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
Guider
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Guider
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Solen skinner, det dufter af forår, og du har lyst til at gå en tur og nyde vejret. Heldigvis er issæsonen også lige startet, så hvorfor ikke få en cremet italiensk is, en kæmpe Lydolpher eller en yoghurtis, hvor du selv kan dosere is, topping og sauce?

IBYEN har samlet nogle gode isbarer rundt omkring i København.

På Østerbro kan man finde Danmarks første gelateria med friske håndlavede italienske ispinde. Det hedder Olufs Is, og man kan for eksempel få pistacie-is dyppet i mørk chokolade og vendt i hakkede mandler eller en variant med jordbær-sorbet med hvid chokolade.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

IBYEN