0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Rockbar og madmekka: 5 nye steder du skal kende

Der er et væld af nye, lækre tilbud til københavnerne

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Mad-ø. Dan Husted er manden bag Københavns nye mad-mekka

Guider
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Guider
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

København har fået sig endnu et stort, udendørs madmekka: Copenhagen Street Food.

På Papirøen, lige ved siden af Experimentarium City, kan du nu finde en god stak madboder med retter til et prisleje i nærheden af 50 kr. Al maden er af god kvalitet, er bæredygtigt og er lavet fra bunden.

Søernes Ølbar er det nyeste skud på stammen af københavnske ølbarer. Her serveres der ca. 20 øl fra fad og i omegnen af 100 forskellig flaskeøl, specielt udvalgt fra mikrobryggerier overalt i verden.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

IBYEN