0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hjemmelavet is: Nyd sommersolen med en lækker (hjemmelavet) is

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Thomas A. (PR fra Olufs Is)
Foto: Thomas A. (PR fra Olufs Is)

Ispind. Olufs Is laver lækre, hjemmelavede ispinde.

Guider
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Guider
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

På Østerbro kan man finde Danmarks første gelateria med friske håndlavede italienske ispinde.

Det hedder Olufs Is, og man kan for eksempel få pistacie-is dyppet i mørk chokolade og vendt i hakkede mandler eller en variant med jordbær-sorbet med hvid chokolade.

Med udgangspunkt i italienske gelato-opskrifter, laver Manolo hjemmelavet is hver dag.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

IBYEN