Sangerinde. Ane Trolle udgav sin solodebut 'Honest Wall' i 2012.
Foto: PR

Sangerinde. Ane Trolle udgav sin solodebut 'Honest Wall' i 2012.

Guider

Koncert, kinesisk og kunst: Se Ane Trolles bud på en god weekend

Sangerinden guider til en spændende weekend i byen.

Guider

Ane Trolle er en unik dansk sangerinde, der har medvirket i en lang, lang række af musikalske projekter, heriblandt JaConfetti, Balstyrko og Trolle // Siebenhaar.

Hun udgav pladen 'Honest Wall' i 2012, som fik en enormt flot anmeldelse af Pernille Jensen, her på avisen.

På fredag spiller hun en gratis koncert med sit soloprojekt til Ofelia Live.

Her er Ane Trolles guide til weekenden i byen.

Frokosten

»Jeg har været ude og spise på Restaurant Sundby Sejl på Amager Strandvej et par gange, og der bliver serveret god stabil smørrebrød til en rimelig penge. Udover det, er det tæt på vandet, så man kan tage sig en dukkert oven i hatten«.

Udstillingen

»Jeg har aldrig selv været der, men kør en tur op til Rudolph Tegners museum og statuepark i Dronningmølle. Det skulle være voldsomt og smukt«!

Ferniseringen

»Du kan tage til ferniseringer på Prags Boulevard 43 d.18/7. Der er en gruppeudstilling med Saskia Te Nicklin, Stefania Batoeva og Esmeralda Valencia Lindström hos 68m2 Art Space, og på samme adresse er der fernisering på Beton Artspace med udstillingen 'Disse Tynde Steder' med billedhugger Anders Bonnesen. Det er da værd at tjekke ud«!

Middagen

»Hvis du vil ha' rigtig god kinesisk mad, så er der en restaurant ved navn Magasasa på Amagerbrogade. Jeg har været der mange gange og er ikke blevet skuffet endnu. De har endda et vandfald med en isbjørn der kører rundt på en skive, og virkelig dårlig stil. Det smager godt«!

Baren

»Jeg er selv ret glad for Harbo Bar på Blågaardsgade, og så den der Vinhanen i Baggesensgade, men der er masser gode barer i København. Det bedste er vel at cykle rundt på forskellige bodegaer og få sig en skarp...det er ved at være lang tid siden jeg har været på sådan en tur«.

[ib-11675][ib-12477]

Koncerten

»Ok-ok. Jeg bliver nødt til at anbefale min koncert på Ofelia, fredag d. 18/7. Det starter kl. 17 og det er så billigt, at det er gratis«.

Festen/Klubben

»Jeg ville kigge forbi Dry Magazine Breaks Sunday. Der er et temmelig godt line-up bl.a. Hand Of Dust, Devon Seven live og dj på dj på dj hele natten lang. Det sker på Sunday på fredag«.

Filmen

»Jeg vil ind og se Abernes Planet - Revolutionen. Det er aber på heste - action, ødelæggelse og dumme mennesker«.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce