BROEN åbnede i sidste uge og var velbesøgt fra starten.
Foto: IVAN RIORDAN BOLL

BROEN åbnede i sidste uge og var velbesøgt fra starten.

Guider

Guide: Tre gode steder at fylde maven ved Inderhavnsbroen

Selvfølgelig skal også du ud og beundre byens nyeste bro, og nyde, at du endelig (endelig!) kan slentre fra Nyhavn til Papirøen. Kombinér brobesøget med lidt godt til ganen på begge sider af vandet.

Guider

Masser, masser af druer

Vinbaren Den Vandrette ligger et spytkast fra Inderhavnsbroen på Indre By-siden, og er et overordentligt godt valg at slentre hen, hvis man har trang til druer. Altså i flydende form. Den Vandrette kan nemlig blære sig med et ambitiøst vinudvalg, som kan give selv den største vin-connoisseur hovedbrud. Helt almindelige dødelige er dog også velkomne, for vinbaren er først og fremmest et afslappet åndehul. Vinglassene er til den store side, og stedet serverer også varme retter samt charcuterie og ost.

Den Vandrette. Havnegade 53A, København K. www.denvandrette.dk.

Ny vinbar gør, at man bliver lidt gladere for livet

Hummer i lange baner

Hummer er Københavns nyeste hummerrestaurant, og her får du hummer i alle slags afskygninger til rimelige priser. Spis dig igennem hummer-chips, hummer-snacks, hummer-remoulade, hummer-toasts, hummer-hakkebøf, gratineret hummer, jomfru-hummer, hummer ala Tiger Lee – ja, du forstår konceptet. Hummers tilblivelseshistorie rummer i øvrigt en lang havefest på Bornholm, en hummertur til Canada og et manglende fadølsanlæg. For på Hummer drikker man bobler. Og dem er der så til gengæld rigeligt af.

Hummer. Nyhavn 63A, København K. www.restauranthummer.dk.

Et billede slået op af IBYEN (@ibyendk) den

Restaurant i Nyhavn vil gøre hummer og bobler til »københavnernes hverdagsspise«

Til den rigtig sultne

På den anden side af kanalen ligger CPH Street Food, og selv om vi alle har været derude, skal man helt sikkert besøge Papirøen igen. For nu er det jo nemt at komme derud. Det eneste dårlige man kan sige om CPH Street Food, er at det er umådeligt svært at vælge. For er det koreansk BBQ, autentisk tyrkisk, pulled duck, falafler, økologisk pasta, indisk, autentisk pizza, columbiansk, tacos, kinesisk – eller cheesecake, pandekager, is og danske bager-lækkerier man skal sætte tænderne i? Eller hvad med de der double fried andefedt pomfritter?

CPH Street Food. Trangravsvej 14, København K. www.copenhagenstreetfood.dk.

FÅ OVERBLIK over alle boderne lige her

Psst: Pas på broen i regnvejr – cykelstierne bliver spejlglatte. Især hvis du har været på Den Vandrette inden. Læs mere om den katastrofale belægning på lige her.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce