FEST. Billedet her er fra Chart Art Fairs fest på Charlottenborg - på fredag er der igen fest på adressen i forbindelse med Kulturnat.
Foto: PR

FEST. Billedet her er fra Chart Art Fairs fest på Charlottenborg - på fredag er der igen fest på adressen i forbindelse med Kulturnat.

Koncert

Klubland: Her er weekendens fedeste fester

Ibyens klubeksperter vil have dig med til lo-fi-Kulturnat, til opturshouse i Kødbyen og til boogie i Operaen på Christiania. God fest!

Koncert

Hver fredag guider tre klubeksperter til weekendens fedeste fester.

Denne gang gælder det de tre dj’s Mikkel Brask, Sara Svanholm og Kristian Kjôller

Mikkel Brask - Dj og producer

»Kulturnatten er allemandseje, og du kan erhverve dit kulturpas i din lokale 7-Eleven-filial. Kulturpasset koster 90 kr., men så har du også mulighed for at høre moderne jazz ved Terkel Nørgaard Quartet i Dansk Industris hus på H.C Andersens Boulevard, opleve Meg Remy spille sin lo-fi og eksperimenterende popmusik på Hovedbiblioteket eller tage til speedomvisning i samtidskunst på Kunsthal Charlottenborg, hvor du passende kan smutte forbi kunsthallens nedre foyer og nippe til din hvidvin, mens Pladevennerne står for underholdningen med deres grammofonplader fra alverdens afkroge«.

Kulturnatten. Fredag 9. okt. Rundt omkring i København

Mere info HER

Sara Svanholm - Dj

»Jeg kan næsten ikke få armene ned over, at Eli Verveine endelig skal spille på dansk jord! Jeg har kampvoldtaget samtlige af hendes podcasts/mixes/tracks de sidste par år, så når jeg står på dansegulvet på Jolene i morgen, er det meget muligt, at der bliver fældet en glædeståre eller ti.

Det er vores egen stjerne-dj og producer S.A.M., der har booket hende til sin klubaften Terminal, så han vil også være at finde bag pulten, hvilket efterhånden er en sjældenhed herhjemme aka dobbelt op på optur!

Forvent dybe vibes og trippet house all night long. Mums«.

Eli Verveine til Terminal. Lørdag 10. okt. Jolene, Kbh. V

Mere info HER

Kristian Kjôller - Dj og booker på JoleneBar

»Endnu en gang bliver jeg nødt til at slå på tromme for det fantastiske arrangement Boogie at the opera på Staden. Det er 14. gang, boogien bliver holdt. Hvis du ikke har været til det endnu, så er det af sted!

Aftenens hovedattraktion er Steele Bonus fra Sydney, Australien. Husk kontanter – og forvent ømme dansestænger på søndag«.

Boogie at the opera. Lørdag 10. okt. Operaen, Christiania, Kbh. K

Mere info HER

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce