Orange-feeling. Action Bronson er blandt de ti første navne på Roskilde Festival. De næste måneder offentliggøres over 160 navne.
Foto: Creative Commons/Terry Richardson/Terry Richardson

Orange-feeling. Action Bronson er blandt de ti første navne på Roskilde Festival. De næste måneder offentliggøres over 160 navne.

Koncert

Roskilde er klar med de første 10 navne

Den slagkraftige rapper Action Bronson dukker op på Roskilde Festival 2016

Koncert

Roskilde har netop løftet sløret for de 10 første af festivalens kunstnere.

Uden at støde nogen kan man godt påstå, at der ikke er tale om deciderede hovednavne endnu. Men der er stadig tale om 10 markante kunstnere.

En meget bred vifte

Der er langt imellem de første navne rent genremæssigt. Med alt fra Bronx-rap til dødsmetal, country og moderne rock.

Festivalgæsterne kan for eksempel få lov til at opleve et styk kvindeligt rockikon med skæve tekster udført i et stilsikkert trioformat. Og det emmer lidt af teenageværelse, når Courtney Barnett spiller koncert med pjusket pandehår, jeans og guitar, og der er også noget lidt jammet og improviseret over hendes performance.

Hun udgav den nonchalante 'Sometimes I Sit and Think, and Sometimes I Just Sit' i marts, og er brandvarm efter en travl sommer.

Canadiske Mac DeMarco er endnu en sanger, der ikke går så meget op i om tonerne sidder lige i skabet. Det hele sidder i det hele taget lidt løst i hans produktion, som lugter lidt af en god gang pothygge. DeMarco tager helt sikkert sin seneste plade 'Another One', som udkom i august i år, med til Dyrskuepladsen til sommer.

Øjeblikket, der splittede 60'erne:Den dag Dylan satte strøm til sine sange

Action Bronson er måske det mest kendte navn på listen. Den velvoksne rapper er blevet verdenskendt på en facon, som vist kun har kunnet lade sig gøre i 10'erne. Han er en personlighed på Instagram, har et madprogram på Vice og tæver med jævne mellemrum sine koncertgæster, når de forvilder sig op på hans scene. Stjernestatussen har han opnået med kun én officiel pladeudgivelse.

Før han gjorde karriere i den kreative branche, var Action Bronson kok, og derfor øjnede magasinet Vice muligheden for at lave madprogrammet ' Fuck That's Delicious', hvor rapperen blandt andet spiser på Noma og på Kebabistan på Vesterbro.

Blandt de øvrige navne kan nævnes metalbandet Cattle Decapitation, country-håbet Sturgill Simpson og tyske Kuedo.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce