Nyt. Casper Clausen (tv.), Rasmus Stolberg og Mads Brauer  fra Efterklang samt den finske percussionist Tatu Rönkkö har dannet gruppen Liima.
Foto: Peter Hove Olesen (arkiv)

Nyt. Casper Clausen (tv.), Rasmus Stolberg og Mads Brauer fra Efterklang samt den finske percussionist Tatu Rönkkö har dannet gruppen Liima.

Koncert

Frost Festival afslører de sidste musiknavne

Med offentliggørelsen af de sidste navne er festivalens musikprogram komplet.

Koncert

Choir of Young Believers og Kentaur spiller i Tycho Brahe Planetariet, Joanna Newsome besøger Glyptoteket, mens danske Iceage møder tyske Stargaze Ensemble på Bremen Teater.

Ovenstående er blot nogle af de navne, som Frost Festival allerede har føjet til programmet for årets udgave af den tilbagevendende og eksperimenterende musikbegivenhed.

Og nu føjer festivalen de sidste to navne til listen af musikere og bands, der har tilkendegivet deres deltagelse. Og dermed fuldender de årets program.

Det ene navn er danske Synd og Skam, der fra 15.-19. februar har fået lov til at flytte ind i en tom sal på Statens Museum for Kunst for der at komponere musik inspireret af omgivelserne. Opholdet afsluttes med en koncert til SMK Fridays, hvor der er gratis entré for alle.

Derudover tager et andet dansk navn også ophold i lidt alternative omgivelser. Mads Brauer, Casper Clausen og Rasmus Stolberg fra Efterklang samt den finske percussionist Tatu Rönkkö, der under navnet Liima sender debutalbummet på gaden 18. marts, flytter nemlig ind på det gamle Hotel Astoria ved Københavns Hovedbanegård, hvor de i tre dage, fra 16.-18. februar, vil bo og lave ny musik.

Den musik vil nogle gæster få mulighed for at opleve i hotellets køkken hver aften, mens andre igen vil kunne få lov at komme forbi til såkaldte lyttesessions i en af hotellets suiter.

Frost Festival finder sted fra 5.-26. februar på forskellige steder i København. Du kan finde hele programmet på Frost Festivals hjemmeside.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce