2015. Sidste år spillede Lenny Kravitz på Smukfest i Skanderborg. Det var anden gang, at den amerikanske kunstner aflagde festivalen et visit.
Foto: Anders Rye Skjoldjensen

2015. Sidste år spillede Lenny Kravitz på Smukfest i Skanderborg. Det var anden gang, at den amerikanske kunstner aflagde festivalen et visit.

Koncert

Musiknavne er endnu ikke meldt ud, men Smukfest er udsolgt

Partoutbilletterne til årets festival i Skanderborg er revet væk på rekordtid.

Koncert

'Sommeren er i gang! Partoutbilletter er udsolgt'.

Sådan står der på det skilt, gæster møder, hvis de ender på Smukfests hjemmeside.

Dermed er festivalen i Skanderborgs bøgeskov udsolgt allerede et halvt år i forvejen. I al fald hvis man ønsker at deltage i hele festligheden.

Jeg tror, det er det tidligste end nogensinde. Sidste år tror jeg, det var 4. marts. Det er meget specielt i og med at vi ikke har offentliggjort et eneste navn. Det er en fantastisk tillidserklæring fra publikum.

Allermest bemærkelsesværdigt er det dog, at festivalen endnu ikke har meldt årets kunstnere ud, hvorfor de deltagende altså ikke kender musikprogrammet. Det bliver først meldt ud på tirsdag.

Til TV2 Østjylland siger festivalstalsmand Poul Martin Bonde, at det er på rekordtid.

»Jeg tror, det er det tidligste nogensinde. Sidste år tror jeg, det var 4. marts. Det er meget specielt i og med at vi ikke har offentliggjort et eneste navn. Det er en fantastisk tillidserklæring fra publikum«.

For nysgerrige festivalgængere vil det fra 2. februar være muligt at købe endagsbilletter til festivalen.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce