Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Tætpakket. 2016 bliver et vildt koncertår.
Foto: Evan Agostini/AP, Joel Ryan/AP, Simon Fals, Line Ørnes Søndergaard

Tætpakket. 2016 bliver et vildt koncertår.

Koncert

Stort overblik: Megastjernerne flokkes om at give koncert i Danmark næste år

I 2016 kommer bl.a. Rihanna, Adele, Bieber, Carey og Coldplay.

Koncert

2016 tegner til at blive et rigtig, rigtig godt koncertår.

LÆS DAGENS KONCERTNYHED

Bare den sidste måned har ni af de helt store superstjerner offentliggjort koncerter her i landet, og listen bliver kun udvidet i takt med, at festivalerne løfter sløret for deres programmer.

Enkelte af koncerterne er udsolgt, men de fleste kan du stadig få billetter til.

Her er et overblik over 2016's foreløbige megakoncerter.

29. marts: All I Want For Christmas is Mariah

Mega pop-stjernen Mariah Carey, verdens bedst sælgende kvindelige kustner, kommer til Danmark for første gang i 10 år. Hun spiller tirsdag den 29. marts i Forum.

Billetsalget starter på torsdag på livenation.dk eller billetnet.dk.

LÆS NYHEDEN

30 april: Forum bliver til Planet Janet

Til april - få dage før hendes 50 års fødselsdag - kommer Jackson-familiens yngste medlem med mere end 160 millioner solgte albums i bagagen til Danmark.

Der er selvfølgelig tale om ingen ringere end Janet Jackson, og i slutningen af april indtager hun Forum til en R&B-fest uden lige. Køb billetter her - nip slip not guaranteed.

03. og 04. maj: Hello, er i der?

Adele behøvede bare at sige hej, så crashede billetnet og 22.500 billetter var udsolgt på 20 minutter. Hendes to koncerter i Forum den 3. og i Herning den 4. maj er, ja, totalt udsolgt.

29. maj: The Show Must Go On med Adam Lambert

Jelling Musikfestivals headliner er Queen, med 'American Idol'-stjernen Adam Lambert i front. Der er stadig billetter til koncerten, der finder sted søndag den 29. maj i Jelling. Køb dem lige her.

08. og 09 juni: Supermassive koncerter med Muse

Muse har i 2015 fået en revival. Mange fans var blevet trætte af bandets stileksperimenter, men med albummet 'Drones' og en yderst velspillet koncert på Roskilde i sommer er alt endelig ved det gamle. Og nu kommer Muse altså tilbage til Danmark, hvor de giver to helt udsolgte koncerter i Forum til juni.

12. juni: Back In Black

Rocklegenderne fra AC/DC hopper på koncertvognen til helvede i Aarhus den 12. juni.

De spillede foran et tætpakket publikum på Dyrskuepladsen i Roskilde i sommer, men til næste sommer er det altså aarhusianernes tur. Billetsalget starter på fredag klokken 10 på livenation.dk og billetnet.dk.

19. juni: Amerikas største 'Loser' til Aarhus

NorthSides første hovednavn er Beck. Den amerikanske singersongwriter bag 90'er-hittet 'Loser' spiller søndag den 19. juni på NorthSide. Billetter her. Andre navne er Beach House, Iggy Pop og Wilco.

23. juni: Fyn ist wunderbar mener Rammstein

Tinderbox's første hovednavn er de tyske tanz-metalhoveder fra Rammstein, der spiller torsdag den 23. juni i Tusindårsskoven på Fyn. Billetter her. Andre navne på festivalen er The National, Volbeat og David Guetta.

25. juni: Flagermus, pas på. Black Sabbath kommer

Da Copenhell offentliggjorde metallegenderne Black Sabbath som hovednavn, og endda i original konstellation, gav det rystelser i den danske metalundergrund. De gæster Refshaleøen lørdag den 25. juni. Billetter her. Andre navne er Alice Cooper, Megadeth og King Diamond.

Annonce

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Starten af juli: Roskilde ser rødt

Red Hot Chili Peppers spiller på Roskilde Festival til sommer. En booking, der blev diskuteret heftigt, set i lyset af deres katastrofale 2007 playback-koncert. Red Hot Chili Peppers tager (forhåbentlig) revanche på Orange Scene på et tidspunkt mellem den 1-4 juli. Billetter her. Andre navne på festivalen er PJ Harvey, New Order, Tenacious D og Wiz Khalifa.

05. og 06. juli: Coldplay er ikke så kolde endda

Coldplay kommer til Parken den 5. juli - dagen efter Roskilde Festival slutter. Og da de 45.000 billetter blev udsolgt på bare 35 minutter, offentliggjorde Coldplay en ekstrakoncert samme sted, dagen efter. Og den er der faktisk stadig få billetter tilbage til - lige her.

07. juli: Good Girl Gone Bad på Refshaleøen

Så bliver der for alvor trængsel i København. Rihanna spiller foran 25.000 mennesker på Refshaleøen med The Weeknd og Big Sean som gæster. Det er den 7. juli, 3 dage efter Roskilde Festival og 1 dag efter Coldplays to koncerter.

Hvilket også er grunden til, at hun ikke spiller i Parken, hvor Coldplay fylder det hele. Der er stadig billetter til Rihanna lige her.

02. oktober: Better beliebe it

Det var en stor og tidlig julegave til de danske beliebers, da Justin Bieber offentliggjorde sin koncert i Parken den 2. oktober. Billetsalget starter på torsdag klokken 10.00 på Billetlugen.

Og du skal nok være hurtig på tasterne, hvis du vil synge med på 'Baby', 'As Long As You Love Me', 'Heartbreaker' eller nogle af de andre af hans utallige hits.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce