Musik. Lørdag aften inviterer foreningen Jazz Club Loco til koncert med Bisse og en række andre af tidens eksperimenterende musikere.
Foto: Anders Rye Skjoldjensen(arkiv)

Musik. Lørdag aften inviterer foreningen Jazz Club Loco til koncert med Bisse og en række andre af tidens eksperimenterende musikere.

Koncert

Dansk musiks stærkeste leverandør af følelser giver koncert

Hverdagspoetiske Bisse samt undergrundsmusikeren Anders Hjernø og Slowolf spiller på Forbrændingen i Albertslund på lørdag.

Koncert

Thorbjørn Radisch Bredkjær er en produktiv ung mand.

Sidste år udgav han hele fire album under aliaset Bisse, og i år har han et femte på vej. Det bærer titlen ’Højlandet’. Det lyder, som om Bisse er landet i det bløde mos efter at have hvirvlet rundt i følelsernes blodbad på sin støjende albumtrilogi ’Blod’.

I Bisses tekstunivers smelter hverdagspoesien sammen med de abstrakte dagdrømme og mareridt, og musikken kan veksle fra det støjende til hiphop og C.V. Jørgensens søndagssoundtracks.

Bisse er både dansk lyrik og dansk musiks stærkeste leverandør af følelser og observationer. Lørdag aften inviterer foreningen Jazz Club Loco til koncert med Bisse og en række andre af tidens eksperimenterende musikere.

Ud over Bisse kan man opleve undergrundsmusikeren Anders Hjernø, som har slået sine folder i bands som Tidlige Armbånd og Viktors Garage, og den københavnske trommeslager og producer Andreas Asingh, som laver elektronisk hiphop under pseudonymet Slowolf.

Hvis du vil stikke øret ind i de nye lydlige og lyriske eksperimenter i dansk musik, er det på Forbrændingen i Albertslund, du skal henvende dig.

Bisse, Slowolf & Anders Hjernø. 8. okt. kl. 21.00. Forbrændingen, Albertslund.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce