Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
LARS SKAANING (arkiv)
Foto: LARS SKAANING (arkiv)

Hæder. Ti Trin Ned ligger i Fredericia, i den gamle bydel, og her arbejder Lasse Starup Petersen, som i år har vundet årets kokkeprofil. Billedet er fra Politikens seneste anmeldelse af stedet.

nyheder_wide
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den danske Spiseguide: Se vinderne af de 14 hæderspriser

Fjorten priser er uddelt til danske restauranter, der har gjort sig fortjent til en særlig hæder.

nyheder_wide
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Siden 1978 har Den danske Spiseguide uddelt hæderspriser til de førende danske restauranter. Inden for kategorier som mad og vin, dessert, tjenere, chefkokke og helhedsoplevelser bliver restauranterne bedømt ud fra et ratingsystem.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden