Slutspil. John Cleese har blikket rettet mod pensionen.
Foto: MELISSA ØRNSTRUP (arkiv)

Slutspil. John Cleese har blikket rettet mod pensionen.

Scene

John Cleese kommer til Danmark - for sidste gang

Sketchkongen og mesteren af gakkede gangarter besøger Danmark med et soloshow.

Scene

100 millioner kroners skilsmissegæld har sat gang i John Cleeses kreative flow, og siden 2010 har han rejst rundt med forskellige soloshows.

Da han var i Danmark sidst med 'How To Finance Your Divorce' kostede billetterne 1.000 kroner. 'Last Time To See Me Before I Die' koster kun 365 kroner, og showet kan opleves både i Falconer Salen i København og i Musikhuset i Aarhus til april.

Læs også

I foråret udgav Cleese selvbiografien 'So Anyway...', og den langbenede komiker følger nu op med en soloturné, der også tager udgangspunkt i hans liv og komiske bedrifter.

Cleese har aldrig været stand-upper, men i stedet kan man forvente tilbageskuende anekdoter samt gensyn med klassiske 'Monty Python'- og 'Halløj på badehotellet'-sketches. Og hvis titlen står til troende, bliver det altså sidste gang, man får mulighed for at se ham.

Læs boganmeldelsen

Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler fra Ibyen, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

IBYEN