Hitmusical. 'Shu-bi-dua - The Musical' er nu oppe på imponerende 80.000 solgte billetter.
Foto: Søren Malmose

Hitmusical. 'Shu-bi-dua - The Musical' er nu oppe på imponerende 80.000 solgte billetter.

Scene

Efter jysk kiksekrise: Østre Gasværk introducerer kastevenlige Shu-bi-dua-kiks

Hvalen Hvalborg skal have sine kiks. Men det skal være bløde Mariekiks. Ikke hårde Digestive.

Scene

»Og jeg fodred' dig med skidtfisk og kiks jeg havd' i lommen ...«.

Har man nogen sinde været til koncert med Shu-bi-dua, ved man, at ovenstående linje fra 'Hvalen Hvalborg' er startskuddet til et bombardement af kiks mod scenen.

Og sådan er det naturligvis også i den populære 'Shu-bi-dua - The Musical', der spiller for udsolgte sale på Fredericia Teater netop nu.

Men i sidste uge måtte teaterchef Søren Møller gå ud med en henstilling til publikum, efter en skuespiller var blevet ramt lige i panden af en Digestive-kiks.

»Publikummeren kastede virkelig af et godt hjerte, men der er altså smæk på, når en Digestive-kiks kommer flyvende fra 30 meters afstand«, sagde Søren Møller ifølge teatrets Facebook-side og henstillede:

»Det ville være dejligt, hvis man kunne nøjes med Mariekiks. Og helst bløde overhåndskast«.

Østre Gasværk lancerer kastekiks på dåse

Musicalen, der allerede har rundet 80.000 solgte billetter, spiller på Fredericia Teater en god måned endnu, og i starten af det nye år rykker ensemblet til Østre Gasværk Teater i København.

Her er teaterchef Pia Jette Hansen opmærksom på kikseproblematikken:

»Vi har selvfølgelig lyttet til kikseudfordringerne som Fredericia Teater har på hjemmebanen. Vi er derfor i gang med at producere en særlig kiksedåse - kun med de anbefalede Mariekiks - som Shu-bi-dua-publikummet kan købe på Østre Gasværk Teater og tage med i salen. Kiksene holder sig tørre og gode i dåsen - indtil de må kastes ned til Hvalborg. Med Mariekiks-løsningen sikrer vi, at ingen kommer til skade. Desuden ved vi jo også, at Hvalborg foretrækker Mariekiks«, siger hun.

Det københavnske teater understreger dog, at man gerne må medbringe sine egne Mariekiks. Men Digestive-kiksene, de er altså ikke velkomne.

'Shu-bi-dua The Musical': Fredericia Teater indtil 29. november, Østre Gasværk Teater 21. januar til 6. marts 2016, Musikhuset Aarhus 5. til 15. maj 2016.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

IBYEN