Oppustelig. Et kunstnerkollektiv beskæftiger sig kun med oppustelige genstande.
Foto: Alt_Cph

Oppustelig. Et kunstnerkollektiv beskæftiger sig kun med oppustelige genstande.

Udstilling

Guide: Her er 5 ting, du skal opleve under Alt_Cph

Du kan lære alt om oppustelige megabrosten på Københavns alternative kunstmesse Alt_Cph.

Udstilling

Lær at blive skralder

Kunstnerduoen Oskar & Matinka hjælper dig med at blive skralder i din egen by. Under titlen 'Strategies to minimize the error - Dumpster-diving tactical action planning for a citizen hacker' har kunstnerne sammen med lokale skraldere skabt en opskrift til alle, der ønsker at skralde i København.

Klon dna i dit køkken

Ktichen Lab er et projekt der igennem et biokemisk laboratorium forbedrer køkkenredskaber igennem bla. workshops, madlavningssessions og diskussioner. Projektet bliver på Alt_Cph repræsenteret af kunstner, forsker og Kurator Mindaugas Gapševi?ius, der vil performe og præsentere fire workshops, som med almindelige køkkenredskaber lærer deltagerne at klone dna.

Kom i barrikadetræning

Kunstner- og aktivistgruppe Tools for Action har skabt en pop-up-fabrik midt på messen, som producerer oppustelige skinnende megabrosten. Kunstnerne videregiver gennem workshops deres erfaringer med at skabe oppustelige skulpturer, samt træner publikum til at bruge dem til politiske aktioner, interventioner eller til at danse barrikadeballet.

Kom på tosom audiowalk

Copenhagen Game Collective er et non-profit spildesign kollektiv, der samler et netværk af folk, som er intereseret i en uafhængig spilkultur. De har skabt audiowalken Wandertrust, som kun kan opleves i samhørighed med en anden person, og hvor tillid og kompromis er en nødvendighed.

Reparer dit skrammel

Sammen med kunstnergruppen YNKB og design/kunstduoen K:O:N:T:O kan man være med i en reparationsworkshop på nærgenbrugsstationen - alle kan komme med deres brugte eller itugåede sager og være med. Udover reparationsworkshopen for gæster og beboere fra lokalmiljøet under Alt_Cph vil YNKB sammen med K:O:N:T:O afholde en debat om strukturelle reparationer af samfundet.

Se det fulde program for den alternative messe her.

2.-4. september 2016 på Fabrikken for Kunst og Design

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

IBYEN