Politiken lancerer nyt historiemagasinLæs mere

Død. Jan Boye blev indlagt for godt to uger siden efter han var faldet om til et møde i København.
Foto: MIRIAM DALSGAARD (arkiv)

Død. Jan Boye blev indlagt for godt to uger siden efter han var faldet om til et møde i København.

Danmark

Rådmand Jan Boye er død

Tidligere konservativ borgmester i Odense og formand for Dansk Håndbold Forbund Jan Boye er død.

Danmark

Rådmand, tidligere konservativ borgmester i Odense og formand for Dansk Håndbold Forbund Jan Boye er død, skriver Fyens Stiftstidende.

Han blev 49 år.

For 15 dage faldt Jan Boye om med en hjerneblødning under et møde i København og blev øjeblikkeligt kørt på Rigshospitalet, hvor han straks blev lagt i respirator.

LÆS ARTIKEL

For en uge siden blev han overflyttet til Odense Universitets Hospital og i går sidst på eftermiddagen konkluderede lægerne her, at Jan Boyes liv ikke stod til at redde, skriver Dansk Håndbold Forbund i en pressemeddelelse.

»Jan Boyes død har hensat hele Dansk Håndbold Forbund i en tilstand af dybt chok«, siger DHF’s generalsekretær Morten Stig Christensen i pressemeddelelsen:

»Omstændighederne omkring Jans alt for bratte og urimelige død kommer fuldstændigt uventet og fremstår komplet uvirkeligt. Det er umuligt at sætte ord på den lammende følelse, vi er ramt af nu«.

Ud over at være håndboldformand var Jan Boye konservativ rådmand for by- og kulturforvaltningen i Odense, hvor han også tidligere har været borgmester.

LÆS ARTIKEL

FACEBOOK

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce