Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Privat
Foto: Privat

Lørdag var Kira Peter-Hansen til klimamarch for at høre sit idol Greta Thunberg tale, og senere samme dag var hun chauffør for spidskandidaten og partiformanden. Søndag var hendes parti en af valgets vindere. Mandag var hun det hidtil yngste medlem af Europa-parlamentet.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

7 døgn med Kira Peter-Hansen Hvad fanden skal der ske? Går den shitstorm aldrig over?

Fredag var Kira Peter-Hansen til studievejledning. Søndag fik hun 15.765 personlige stemmer. Mandag blev hun som 21-årig det hidtil yngste medlem af Europa-Parlamentet, da SF’s Karsten Hønge valgte at trække sig fra sit mandat. I dag er hun i gang med arbejdet i Bruxelles.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg vågner i min egen seng på Nørrebro, hvor jeg bor sammen med en roomie. Jeg er kommet hjem fra Aalborg aftenen før. Jeg prøver at huske at spise morgenmad, men det lykkes ikke ret tit i løbet af valgkampen. Jeg bruger nogle timer midt på dagen på mit eget universitet, hvor jeg egentlig læser økonomi. Folk er vildt søde, der er mange, jeg kender, og mange, som siger, de vil stemme på mig. Vi deler overstregningstuscher ud. Man skal have noget merch, som folk synes er fedt, og vi tænkte, at man bruger overstregningstuscher, når man studerer. ’Mal Europa grønt’ står der på dem.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden