0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

KL-formand sår tvivl om minimumsnormeringer: »Forudsætningerne for at levere dem er blevet vanskeligere«​

Vi skal være indstillet på at hjælpe til på plejehjem og i institutioner på den anden side af coronakrisen, forudser kommunernes formand.

Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen
Danmark

Det var en gravalvorlig statsminister, der pludselig begyndte at tale om tiden efter coronakrisen.​

På et pressemøde i Statsministeriet i mandags havde Mette Frederiksen (S) netop annonceret, at nedlukningen af store dele af Danmark fortsætter til efter påske, da hun gik i gang med at forberede landets borgere på, at der også venter store forandringer af selveste velfærdssamfundet, når vi engang er ovre krisen.

»Jeg forventer et velfærdssamfund, som kommer til at have udfordringer, også i tiden efter corona. Der tror jeg, at det er vigtigt, at vi alle sammen har tålmodighed med de offentligt ansatte, og at vi allerede nu ved, at det bliver ikke sådan, at vi en dag vågner op, kan lægge covid-19 til side og vende tilbage til tingene, som de præcis var«, sagde Mette Frederiksen og fortsatte:

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce