Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste


Simon Aggesen er den ene idemand bag forslaget om at Frederiksberg vil også have sine Torvehaller på  den golde og vindomsuste plads bag Frederiksberg Rådhus. Her er han til højre sammen med den anden bagmand, rådmand Balder Mørk. De vil sende bilerne på pladsen under jorden.   
Foto: Thomas Emil Sørensen
Foto: Thomas Emil Sørensen

Simon Aggesen er den ene idemand bag forslaget om at Frederiksberg vil også have sine Torvehaller på den golde og vindomsuste plads bag Frederiksberg Rådhus. Her er han til højre sammen med den anden bagmand, rådmand Balder Mørk. De vil sende bilerne på pladsen under jorden. Foto: Thomas Emil Sørensen

København
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

31 år og ny borgmester: Frederiksberg har måske fået en Mads Lebech II – men han hedder Simon

Ny borgmester på Frederiksberg vil i modsætning til mange partifæller ikke bare bygge løs i sin by. Og er forlængst blevet kaldt »Den Nye Mads Lebech« efter den tidligere stemmeslugende borgmester.

København
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Faktisk fik Simon Aggesen allerede forrige år under kommunalvalgkampen internt i Det Konservative Folkeparti øgenavnet »Den nye Mads Lebech«, som reference til den tidligere meget kendte borgmester og stemmesluger på Frederiksberg.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden