0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nytårstilbud: Følg med i Politiken hele året for kun 2021,- Køb nu

Om prisen

Politiken sætter fokus på de gode lærere og på den gode undervisning og hylder de lærere, der udfordrer og griber eleverne, får dem engageret og viser dem nye perspektiver.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Vinderne af Undervisningsprisen fejres i Pressen. Mette Kirkegård-Kjær er hovedprisvinderen i Undervisningsprisens grundskolekategori i 2019.

Undervisningsprisen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Undervisningsprisen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politiken vil give dem, der lever i skolernes daglige virkelighed, en stærkere stemme og håber, at de vil give eksempler på undervisning, der kan inspirere og vække til debat. Derfor beder vi om motiverede indstillinger, og derfor får alle mulighed for at læse de indstillinger, der kommer frem. Med en pris til lærere i både grundskolen og på gymnasiale uddannelser og erhvervsuddannelserne vil vi gøre vores for at styrke undervisningen der, hvor den foregår: på skolerne.

Lærere, der underviser i grundskolen, på gymnasiale uddannelser og erhvervsuddannelser, kan indstilles. Der kan enten indstilles en enkeltperson eller et lærerteam. I begge tilfælde skal der kun laves én indstilling.

Du indstiller din kandidat på politiken.dk/indstil. Her kan du også se, hvilke lærere, der ellers er indstillet til prisen.

Prisen uddeles tirsdag 18. august 2020 ved en fest i Pressen i Politikens Hus.

Undervisningsprisen er støttet af Lundbeckfonden.

Annonce

Nyheder

LUNDBECKFONDEN

  • Politikens Undervisningspris er støttet af Lundbeckfonden

    Politikens Undervisningspris er støttet af Lundbeckfonden. Lundbeckfonden har løbende støttet projekter med fokus på undervisning og metodeudvikling i naturfagsundervisning på såvel grundskole- som ungdomsuddannelsesniveau. Med hjernesundhed som et særligt indsatsområde er det fondens vision at skabe bedre liv gennem ny viden.