Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Hans Christian Jacobsen
Foto: Hans Christian Jacobsen

Tülay Royraz anretter frokostbuffeten, som skal skabe appetit hos blandt andet hjertepatienter, der har brug for mad, men ikke så meget appetit. Med frisklavet mad og en god portion nødning ender patienterne med at få noget spiseligt indenbords.

Klima
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Klimavenlig køkkenchef: Vi kalder det aldrig vegetarmad, det skræmmer nogle folk væk

Årstidens grønt, meget mindre kød, minimalt madspild, økologisk guldmærke. Regionshospitalet i Randers har på egen hånd gennemført mange af de ændringer, som politikerne efterlyser som en omstilling til mere klimavenlig mad. Og kunderne elsker det.

Klima
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Under Tina Overvads hvide hospitalstøj kan man se ledninger og måleapparater, og den mørke stemme er lidt grødet og langsom efter formiddagens justering af hendes hjerterytme. Med forsigtige skridt går den 58-årige hjertepatient ud på gangen foran sin sygestue for at vælge mad fra dagens frokostbord.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden