Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Denne artikel er en gave fra Kenneth Nørgaard. Som Politiken-abonnent kan du ubegrænset dele artikler med dine venner og familie.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

Los Angeles' borgmester: I skal ikke bekymre jer om Trump. Jeg har fået 425 amerikanske borgmestre til at underskrive Paris-aftalen

Eric Garcetti har gjort klimakamp til en af sine vigtigste politiske prioriteter. I den kommende uge kommer han til København og deltager i C40-mødet og vil der fortælle resten af verden, at USA ikke har opgivet Paris-aftalen på trods af præsidentens klimafornægtelse.

Klima
FOR ABONNENTER

Når København i den kommende får besøg af Los Angeles’ borgmester, Eric Garcetti, i anledning af det stort anlagte C40-klimasamarbejde mellem nogle af verdens største og mest toneangivende byer, har han en klar besked til resten af verden: USA har ikke opgivet at bekæmpe klimaforandringerne, blot fordi landets præsident, Donald Trump, har trukket USA ud af Paris-aftalen.

Tillykke med gaven!

Du skal blot oprette en profil, og så kan du læse videre.

Opret profil

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden